2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Szurkolókkal ünnepelt a Videoton

Hír TV

2018. június 3., vasárnap 22:22, frissítve: vasárnap 22:40

Székesfehérvár belvárosában szurkolóival együtt ünnepelte bajnoki címét a Videoton FC. A Videoton története alatt harmadszor lett magyar bajnok, a csapatot körülbelül kétezren várták.

Egyenként szólították a színpadra Székesfehérváron a Videoton FC játékosait. A futballisták nyakába akasztották az aranyérmet, és átadták nekik a bajnoki serleget. A csapatkapitány szerint a tavaszi szezonban kevés hibát vétettek, de fejlődni mindig kell.

„Az európai porondon azért szeretnénk előrelépni, tavaly közel voltunk ahhoz, hogy megvalósítsuk azt a célt, hogy csoportkörbe kerüljünk, bízom benne, hogy az idén ez megvalósul, de hát jövőre még nehezebb lesz bajnokságot nyerni, mert mindenki a bajnokot akarja megverni, de szeretem az ilyen feladatokat, mert ezek viszik előre a játékost is, és a csapatot is” - mondta Juhász Roland, csapatkapitány.

A Videoton bajnoki címe már az utolsó előtti fordulóban eldőlt. Az utolsó mérkőzésen ezért már sok újoncot és tartalékost küldtek a pályára. A Diósgyőr győzni tudott az így felálló csapat ellen, ezért megmenekült a kieséstől, Balmazújváros viszont búcsúzott az NB1-től.

„Nem biztos, hogy nem győzött volna akkor a Diósgyőr, én úgy gondolom, hogy akik szerepet kaptak, azok megérdemelték, mert az egész évet végigdolgozták, és ahhoz, hogy mi meg tudjuk nyerni a bajnokságot, akik a pályán vagyunk, ahhoz kellett az ő munkájuk is hétről-hétre, úgyhogy teljes mértékben megérdemelték, hogy a pályára léphessenek a Videotonban” mondta a Videoton egyik játékosa, Kovácsik Ádám.

Székesfehérváron a klub szintén bajnok U14-es csapatát is ünnepelték. A szurkolók begyűjthették kedvenc játékosaik autogramját, és a bajnoki serleggel is fotózkodhattak.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!