2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:55

Szélesi: Fejmosást kaptak a játékosok

Hír TV

2017. november 13., hétfő 22:04, frissítve: hétfő 23:01

Komoly fejmosást kaptak a válogatott játékosok a Luxemburg elleni vereség után – ezt mondta Telkiben a megbízott szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán. Costa Ricával holnap először játszik a nemzeti tizenegy, a vb-résztvevő közép-amerikaiak kísérleteznének a Groupama Arénában.

Annak ellenére, hogy a világbajnoki résztvevő Costa Rica elleni mérkőzésre hirdették meg a válogatott sajtótájékoztatóját, a legtöbb kérdést a Luxemburgi vereség miatt kapta a megbízott szövetségi kapitány.

A mérkőzés után elég kellemetlen pillanatokat éltek át a játékosok, a stábtagok és a kedves futballszerető szurkolók is. Megvoltak a mérkőzés után a megfelelő helyreigazítások, komoly fejmosást kaptak a játékosok – mondta Szélesi Zoltán.

Az év utolsó meccsére nem kíváncsiak az ultrák, a Carpathian Brigade nevet viselő csoport szerint a nemzeti tizenegy lélektelen játékot mutatott 2017-ben.

Természetesen hallottunk róla, hogy nem lesznek kint a mérkőzésen, és tiszteletben tartjuk a döntésüket. Most az egyik legfontosabb célunk, hogy a szurkolókat újra magunk mögé tudjuk állítani és újra bízzanak a csapatban és teljes vállszélességgel mögénk álljanak, mert ez nekünk nagyon fontos - nyilatkozta Bese Barnabás.

Az Európában turnézó és kísérletező Costa Rica néhány napja ötöt kapott a spanyoloktól.

Tudjuk, hogy a magyar válogatottnak új szövetségi kapitánya van, és jelenleg keresik önmagukat. Más játékstílust képviselnek, mint az eddigi ellenfeleink, a modern focit képviselik. Kombinatív játékstílusuk van, amiben sok a pozícióváltás – mondta Óscar Ramirez.

Costa Rica ellen még soha nem játszott a magyar válogatott. A mérkőzése kedden 20.15-kor kezdődik a Groupama Arénában.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!