2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csinibaba

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 22:15

Százezrek követelik Sergio Ramos megbüntetését

Hír TV

2018. május 28., hétfő 13:12

Több mint 300 ezren írták alá azt a petíciót, amely azt követeli, hogy Sergio Ramos kapjon büntetést. A Real Madrid labdarúgócsapatának kapitánya a Bajnokok Ligája döntőjében okozott sérülést a Liverpool egyiptomi csatárjának, amikor ráesett. Sokak szerint szándékos volt a szabálytalanság, a petíció aláírói pedig a labdarúgó büntetését akarják elérni a nemzetközi szövetségeknél.

„Sergio Ramos szándékosan szorította a hóna alá Mohamed Szalah karját, vállsérülést okozott neki, aki ennek következtében nemcsak a mérkőzés hátralévő részét kényszerült kihagyni, hanem a 2018-as világbajnokságról is lemaradhat. Ezenkívül eljátszotta, hogy a Liverpool játékosai szabálytalankodtak vele szemben, emiatt a játékvezető Sadio Manénak adott olyan sárga lapot, amit nem érdemelt meg. Sergio Ramos szörnyű példát mutat a labdarúgók jövőbeli generációjának; ahelyett, hogy tisztességesen nyerne meccseket, trükköket használ, melyek meghiúsítják a tisztességes játékot” – olvasható a petíció leírásában

Közben több ezer szurkoló fogadta a BL-serleggel hazatérő csapatot a Santiago Bernabeu stadionban vasárnap éjjel. Zinedine Zidane együttese szombaton 3-1-re győzte le a Liverpoolt. A spanyol klub ezzel zsinórban harmadjára nyerte meg a BL-t. A madridi ünneplésen a drukkerek dalban kérlelték Cristiano Ronaldót, hogy maradjon a Realnál.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!