2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Rekordösszegért igazolt kapust a Liverpool

Hír TV

2018. július 19., csütörtök 14:29, frissítve: csütörtök 16:39

Rekordösszegért igazolt kapust a Liverpool. A brazil Alisson Becker az AS Romától érkezik. Az angol klub 75 millió fontot fizet a 25 éves hálóőrért. Közben a Real Madrid a világbajnokság legjobb kapusát készül leigazolni.

Világrekord összegért igazol Liverpoolba a brazil Alisson Becker. A 25 éves brazil hálóőr eddigi klubja, az AS Roma mindenben megegyezett a tavasszal BL-döntőt játszó Liverpoollal, így Alisson a kapusok között rekordnak számító 75 millió fontért a Premier League élcsapatában folytatja pályafutását. A brazil kapus új szerződése aláírására a következő napokban kerülhet sor, az orvosi vizsgálatok után.

A francia értesülések szerint a Real Madrid és a Chelsea mindenben megegyezett Thibaut Courtois átigazolásának ügyében. A belga válogatott játékos a madridiaknál folytatja a pályafutását. Mint ismert, Courtoist a vb legjobb kapusának választották.

A Sky Sports szerint Maurizio Sarri a Chelsea edzője, Courtois pótlására, a klub korábbi hálóőrét, Petr Cecht szeretné az együtteshez visszahozni.

A spanyol lapértesülések szerint a Bayern München spanyol középpályása, Thiago Alcantara nyáron szeretne visszatérni a Barcelonához, akire az új bajor edző, Niko Kovac nem tart igényt. A hírek szerint a Bayern 70 millió euróért hajlandó lenne megválni Thiagótól.

A Corriere dello Sport információi szerint a Napoli vezetősége megtette az első lépéseket a Paris-Saint Germain játékosa Ángel Di Maria leigazolásának ügyében. A lap úgy tudja, hogy a gárda szakvezetője, Carlo Ancelotti személyesen kereste meg az argentin játékost, hogy költözzön Nápolyba a nyáron.

A portugál Don Balón szerint egy másik távozó is lesz a párizsi klubtól. Goncalo Guedes a jövőben a Manchester United csapatánál folytathatja. A világbajnokságon is futballozó portugál szélső az előző szezonban kölcsönben a Valenciánál futballozott, most 35 millió euróért igazolhat a Unitedhez.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!