2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Ma sem lesz hiány izgalomból a BL-ben

Hír TV

2017. október 18., szerda 13:14, frissítve: szerda 15:57

Izgalmas mérkőzések várhatók a labdarúgó-Bajnokok Ligája mai játéknapján. A Chelsea bajnoki botlás után javítana a Roma ellen, a Barcelona pedig hibátlan maradna görög ellenfelével szemben.

Nem vár megoldhatatlan feladat a Barcelonára a Bajnokok Ligája mai játéknapján: a gránátvörös-kékek az Olimbiakoszt fogadják a Camp Nouban.

„Nagyon fontos lenne a győzelem és a vele járó három pont. Az az elvárás, hogy megnyerjük a csoportot, ehhez pedig ezt a meccset kötelező hoznunk. Az Olimbiakosz még sosem nyert ellenünk, ez jó előjel, de ettől ez még ugyanolyan fontos mérkőzés, amelyet nem lehet lebecsülni. Ha nyernénk, máris kilenc ponttal állnánk, így könnyebb lenne letudni a három fennmaradó csoportmeccsünket” – mondta Ernesto Valverde, a katalánok mestere.

A Chelsea-re komolyabb teszt vár Londonban a Roma ellenében. Antonio Conte vezetőedző jól ismeri az olasz futballt.

„Épp elég nyomás van rajtunk így is, a csoportban ott van még az Atlético Madrid, szóval nagyon komolyan koncentrálnunk kell a BL-ben. Kifejezetten nehéz meccsre számítok, elég jól ismerem az olasz focit, a Roma pedig kiváló csapat: jól szervezett, gyors. Ismétlem: kifejezetten jók, és nagyon oda kell figyelnünk a mérkőzésen” - jelentette ki az angol csapat edzője.

A BL-ben ma is nyolc mérkőzést rendeznek a csoportkör harmadik fordulójából. A Chelsea-vel és a Romával azonos csoportban szereplő Qarabag az Atlético Madridot várja. A B jelű kvartettben a Paris Saint-Germainnek idegenben is kötelező feladat az Anderlecht legyőzése, a Bayern Münchennek otthon kell felülmúlnia a Celticet. Az A csoportban a Benfica a Manchester Unitedet fogadja, a CSZKA meglepné a Moszkvába látogató Baselt. A Barcelonával és az Olimbiakosszal egy csoportban játszó Juventus a portugál Sporting ellen kapaszkodhat. A Qarabag – Atlético Madrid hat órakor, a többi meccs háromnegyed kilenckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!