2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kötényt öltöttek az élsportolók

Hír TV

2017. november 6., hétfő 16:08

Juhász Roland, Kóger Dániel és Nagy Viktor is kötényt öltött a Mol sportolói csapatának szendvicskészítésén. A Videoton egykori válogatottja profinak mondja magát a konyhában. Vojvoda Dávid kosárlabdázó szerint nem kell aggódni az utánpótlás miatt.

Szendvicskészítésre invitálta sportolói csapatának tagjait a legnagyobb magyar olajvállalat.

Juhász Roland kilencvenötszörös válogatott labdarúgó bár ritkán jár a konyhában, egy szendvics elkészítése neki sem okoz gondot.

A jó, finom ételeket nagyon szeretem, és egyre változatosabban is étkezem, az elmúlt időszakban ez jellemző rám. Szendvicskészítésben azért profi vagyok, hogyha egyvalami, akkor talán az az erősségem, ezt a kislányom meg is tudná erősíteni: legtöbbször én készítem a reggelijét akár melegszendvics, akár normál szendvics formájában - mondta Juhász.

A férfikosárlabda-válogatottal nemrég az Eb-n is szereplő Vojvoda Dávid szerint a sportág utánpótlása jól halad.

Szerintem megindultunk felfelé, nyilván ez annak is köszönhető hogy az Eb-n viszonylag jól szerepeltünk: húsz év után kijutottunk, ötven év után nyertünk mérkőzést, továbbjutottunk a csoportból. Nagyon remélem, hogy azért ennek hatására rengeteg gyerek kezdett el kosárlabdázni. Nyilván tudjuk hogy mi példaképek vagyunk a fiataloknak, próbálunk úgy is viselkedni, pályán, pályán kívül, hogy felnézhessenek ránk – jelentette ki a Szolnok kiválósága.

A Mol sportolói körének immár a többszörös bajnok, az osztrák ligában tíz éve szereplő fehérvári jégkorongcsapat is tagja.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!