2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Klubrekordért igazolt a City, Ronaldo lavinát indíthat el Madridban

Hír TV

2018. július 11., szerda 11:19, frissítve: szerda 11:30

Alapos vérfrissítésen eshet át a Real Madrid együttese, ugyanis Cristiano Ronaldo után többen is távozhatnak a csapattól. Mindeközben a Manchester City bejelentette első igazolását a nyári transzfer szezonban.

A Manchester City bejelentette az első nyári szerzeményét. Az angol bajnokság címvédője 60 millió fontért szerződtette a Leicester City klasszisát, Rijad Mahrezt. Az algériai öt évre írt alá új együtteséhez, amelynél a 26-os mezszámot választotta. A játékos már a télen is a Cityhez szeretett volna igazolna, de akkor ezt a Leicester meghiúsította.

A manchesteri csapat ugyanakkor nem áll le az erősítésekkel. Az angol Mirror című lap szerint a Real Madrid játékosát Mateo Kovacicot szerződtetnék. A horvát játékos korábban több alkalommal is kifogásolta, hogy nem kap elegendő játéklehetőséget, ezért távozna Madridból.

Kovacic mellett egy másik távozó is lehet a Realnál. Karim Benzema Twitter-üzenetben búcsúzott el a szurkolóktól, megköszönve az elmúlt 9 évet, amit a spanyol fővárosban töltött. A játékost a Napoli csapata csábítja, amely 40 millió eurót sem sajnálna érte.

Ugyanakkor vélhetően nem Robert Lewandowskival fogják pótolni Benzemát a Real Madridnál. A Bild értesülései szerint a lengyel támadó gyenge vb-szereplése miatt, a madridiak meggondolták magukat, és inkább Kyliann Mbappét igazolnák le.

(twitter.com/ChampionsLeague)

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!