2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Kétszer is berohantak a pályára a szurkolók

2015. március 8., vasárnap 12:22, frissítve: vasárnap 13:18

Kétszer is berohantak a pályára az angol FA-kupa negyeddöntőjének szombat esti mérkőzésén a szurkolók. Az Aston Villa a városi rivális West Bromwich Albion csapatával találkozott.

Egy héten belül másodszor találkozott az Aston Villa a városi rivális West Bromwich Albion csapatával – a Premier League után szombat este az FA-kupa negyeddöntőjében. Ez a mérkőzés is a Villa-szurkolók szájíze szerint alakult: az 51. percben a hazaiak Delpf góljával szereztek vezetést.

Örömüket a 85. percben Sinclair tette teljessé, aki megduplázta az előnyt, bebiztosítva ezzel az Aston Villa továbbjutását. A szurkolók azonban nem tudtak várni az ünnepléssel, és többen közülük már a hosszabbítás perceiben a pályára rohantak.

Ez után még folytatni tudták a játékot, de a végső hármas sípszó után már több száz Villa-szurkoló özönlött a pályára. A drukkerek közül volt aki egy-egy relikviát próbált begyűjteni valamelyik játékostól, de voltak, akik inkább a West Brom táborában kezdtek el székeket rongálni. A történtek miatt az Aston Villa elnézést kért a szövetségtől és az ellenfél csapatától is, ám a birminghami csapat valószínűleg ezzel együtt sem ússza meg a büntetést.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!