2024. 05. 31. Péntek Angéla, Petronella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

9. Kultfilm 03:00

Kétgólos magyar vereség az olimpiai bajnoktól

Hír TV

2017. november 24., péntek 18:52, frissítve: péntek 20:42

Kétgólos vereséget szenvedett tegnap a magyar női kézilabda-válogatott az oroszoktól a Norvégiában zajló felkészülési tornán.

A decemberi németországi világbajnokság főpróbájának számító viadalon Kim Rasmussen együttese 35-33-ra kapott ki az olimpiai bajnok együttestől. A magyar csapat szombaton a házigazda norvégok ellen lép pályára.

A találkozót nem kezdte jól a magyar együttes. Rasmussennek a tizedik percben időt kellett kérnie, mivel már nyolc kapott gólnál járt a csapata. A dán szakember instrukciói valamelyest hatottak, Görbicz Anitáék hátul keményebben játszottak, gyorsan feljöttek egy gólra. A félidő végéig sajátos fogócskát játszott a két csapat: az oroszok ugyanis rendre megléptek három góllal, majd a magyarok egyre feljöttek. A nagyszünetre 17-18-nál vonultak le Kovacsics Anikóék. A második játékrészben nem sokat változott a meccs képe, a hatékony szélsőjátékkal és kiváló betörésekkel eredményesen dolgozó magyar válogatott kitartóan üldözte riválisát, ám az egyenlítés kapujában mindig hibázott, így ellenfele végül két góllal legyőzte.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!