2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Jól tippeltek a Szabadság téri szurkolók

Hír TV

2018. július 6., péntek 20:44, frissítve: péntek 20:45

Elsőként Franciaország válogatottja jutott be az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjébe, miután 2–0-ra legyőzte Uruguay együttesét. A mérkőzést a magyar fővárosban is több helyszínen lehetett kivetítőkön keresztül követni. A Szabadság téren is százak szurkoltak kedvencüknek.

Beigazolódtak a szurkolók tippjei. Budapest egyik legnépszerűbb szabadtéri közvetítő helyszínén, a belvárosi Szabadság téren Franciaországot látta esélyesebbnek a többség. A kivetítőket itt 2-300 ember figyelte. A 16 órai kezdésre gyorsan megtelt a tér.

A mezekből ítélve sokan hosszú estére készültek, és már délután a sárga, brazil pólóban érkeztek. De akadt olyan is, aki az eddigi meglepetések miatt a vb-címnél sem papírforma eredménynek drukkol. „Portugáliának szurkoltam, de sajnos ez a hajó már elúszott, úgyhogy azt szeretném, ha egy olyan csapat nyerné a világbajnokságot, amelyik még nem nyert soha. Tehát mondjuk a belgák vagy a horvátok” – fogalmazott a Hír TV-nek egy fiatalember.

A szabadtéri helyszínek a lelkes laikusoknak is szórakoztatóak. „Annyira engem nem érdekel, de a családban mindenki nézi, főleg apukám és a bátyám, úgyhogy én is nézem velük” – nyilatkozta egy lány.

Franciaország a brazil–belga meccs győztesével játszhat majd az elődöntőben a döntőbe jutásért.

Hangulatjelentés a Szabadság térről 17 órakor:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!