2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Budapest retró 2.

Következik:

Híradó 12:00

Hiába nem megy a Realnak, Ancelotti nem változtat

2015. március 10., kedd 15:24, frissítve: kedd 15:48

Kétgólos előnyből várja a Schalke elleni visszavágót a Real Madrid a labdarúgó-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A másik párharc, a Porto–Bazel-összecsapás döntetlenről folytatódik.

Nem változtat a támadó trión Carlo Ancelotti. A Bale–Benzema–Ronaldo hármassal kezd a Bajnokok Ligájában a Schalke elleni visszavágón. A Real Madrid edzője szerint attól, hogy az elmúlt egy-két meccsen nem megy a csapatnak, attól nem forgatja fel együttesét.

„Ha így kéne gondolkodnom, akkor az egész csapaton változtatnék. Mert az egész csapat rosszul játszik. Változtatnék Benzemán, mert nem szerzett gól az elmúlt meccseken, változtatnék Ronaldón, a középpályán. Ha így kéne gondolkodnom... Az egész csapaton változtatni kell, mindenkinek saját magán, nem gondolom, hogy Bale elégedett azzal, amit csinál, próbál javítani ő is” – nyilatkozta Carlo Ancelotti.

Ronaldo öt gólt szerzett idén, Bale a legutóbbi nyolc meccsen nem talált a kapuba. A hétvégi Athletic Bilbao elleni vereség után a Real visszacsúszott a második helyre a spanyol bajnokságban. A Schalke elleni hazai meccsen Ancelotti pályára küldi a sérülésből visszatért középpályást, Modric a második játékrészben 30 percet kap majd. A Real 2–0-s előnnyel várja a hazai visszavágót.

„Nekem a saját csapatomra kell összpontosítanom, a másik csapat problémájával nekem nem kell foglalkoznom. Szeretnénk jól játszani, természetesen, ha mi szerezzük az első gólt, akkor a mérkőzés még érdekes lehet számunkra” – mondta Roberto Di Matteo, a Schalke 04 vezetőedzője.

A másik összecsapás sokkal nyíltabb. A nyolcaddöntő első meccsén a Bazel hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Portóval a visszavágó kiélezett küzdelmet hozhat. A svájci csapat még soha nem jutott BL-negyeddöntőbe, a portugálok 2004-ben megnyerték a sorozatot, de azóta csak egyszer jutottak nyolc közé.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!