2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Forma 1-autóval száguldott a fővárosban

2015. április 23., csütörtök 17:50, frissítve: csütörtök 17:53

Hatvanezer ember előtt égette a Red Bull gumiját Daniel Ricciardo Bécsben. Az ausztrál pilóta Forma 1-autóval száguldozott az osztrák fővárosban. Jövő héten Budapesten a Ferrari klasszisa, Kimi Räikkönen veszi birtokba a magyar főváros utcáit a május elsejei Nagy Futamon.

Daniel Ricciardo egy műsor keretében száguldozott a bécsi történelmi városháza előtt a Red Bull-lal. Az eseményre hatvanezer rajongó látogatott ki.

Amiért a Forma 1-ben büntetés jár, azt most az utcai bemutatón produkálhatta a világbajnoki pontversenyben hetedik helyen álló ausztrál pilóta: látványosan megpörgette az autót, égette a gumikat. „Mindig egyedülálló élmény vezetni városban. Természetesen az utak sokkal piszkosabbak, mint a versenypálya, sokkal nagyobb a por, ezért csúszósabbak is. De pont ettől lesz jobb az esemény, mert tudunk csúszkálni és kicsit égetni a gumikat, és a rajongóknak ez sokkal látványosabb műsor” – mondta Ricciardo.

Jövő héten pénteken, május 1-jén Budapest belvárosát is birtokba veszik a Forma 1-versenyautók: Kimi Räikkönen és Danyiil Kvjat száguldozik majd a magyar főváros utcáin.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!