2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Fontos nap ez az angoloknak a vb-n

Hír TV

2018. június 24., vasárnap 09:36, frissítve: vasárnap 13:12

A G és a H csoport meccseivel folytatódik az oroszországi futball-világbajnokság. Az angolok eldönthetik továbbjutásukat, ahogy az egymás ellen játszó Japán és Szenegál is.

Anglia-Panama, a Japán-Szenegál és a Lengyelország-Kolumbia összecsapásokkal folytatódik a csoportmérkőzések második köre. Az angoloknál nem lép pályára a sérült Dele Alli. A G csoportot jelenleg Belgium vezeti 6 ponttal, ha a háromoroszlánosok legyőzik Panamát, szinte biztos továbbjutók.

A H csoportban a két éllovas, a 3-3 pontos Japán és Szenegál egymás ellen lép pályára, ez elemzők szerint a szenegáli fizikum és a japán taktikus játék közti párbaj lesz.

Az elmúlt pár napban azt mondtam Inuinak és Oshimának, hogy nőjenek még öt centit és hízzanak öt kilót, de nem jött össze. Ezért valami mást kell kitalálnunk, meg kell találnunk Szenegál ellenszerét. Természetesen ott a labda... Azzal, a labdát használva szerintem le tudjuk győzni őket - mondta a japán vezető, Nishino Akira.

A nap utolsó meccse a Kolumbia-Lengyelország lesz, a csoport két sereghajtója 1-1 kapott góllal 0 ponton áll. A lengyelek szerint a kreatív futball viheti őket sikerre, a dél-amerikaiak pedig abban reménykednek, hogy a Japán ellen megsérült James Rodriguezt sikerül teljesen játékképes állapotba hozni.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!