2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Ezzel a kerettel vágna vissza Hollandiának a női pólócsapat

Hír TV

2018. február 26., hétfő 13:36, frissítve: hétfő 13:42

Kihirdette keretét a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Hollandia elleni világliga-mérkőzésre. Bíró Attila együttese visszavágna a novemberi vereségért – akkor 7:6-ra kikaptak Hollandiában.

„A hollandok a spanyolokkal szembeni hazai vereség miatt lépéshátrányba kerültek, nyilván azonnal megpróbálják ezt kijavítani. Egy kimondottan erős együttesről beszélünk, hiába nem jöttek mostanában tőlük az eredmények, ott vannak az élvonalban. Arról nem beszélve, hogy novemberben, igaz, kicsit más kerettel, de kikaptunk tőlük. Most viszont vissza kell vágnunk, ami sokat érhet, hiszen ha nyernénk, nagyon kedvező pozícióba kerülnénk a Szuperdöntőbe jutást illetően” – fogalmazott a kapitány.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (FTC)
Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (UVSE), Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Keszthelyi Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Máté Zsuzsanna (BVSC), Parkes Rebecca (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Vályi Vanda (Dunaújváros)

A magyar csapat a spanyol és az orosz válogatottat is legyőzte, így jelenleg a második helyen áll a csoportban. A négyesből az első három jut a nyolcas döntőbe.

Az állás: 1. Spanyolország 6 pont (29-26), 2. Magyarország 6 pont (28-25), 3. Oroszország 3 pont (26-27), 4. Hollandia 3 pont (21-26)

A Magyarország–Hollandia mérkőzés kedden 20.30-kor kezdődik a Hajós Alfréd Uszodában.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!