2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Ezt a clevelandi szurkolók sem bírták cérnával

Hír TV

2018. január 7., vasárnap 16:03

A sikertelen szezon után rendeztek felvonulást az NFL-ben szereplő Cleveland Browns szurkolói. Az ohiói gárda a 2017-es szezonban minden meccsét elveszítette.

Több tízezren voltak a clevelandi parádén a helyi NFL-csapat, a Browns stadionjánál – a szurkolók azonban nem a jó, hanem éppen a rossz szereplés miatt gyűltek össze. A csapat a 2017-es alapszakaszban nem tudott mérkőzést nyerni, mind a tizenhatot elveszítette. Erre eddig csak egyszer volt példa az NFL történetében: 2008-ban a Detroit Lions végzett győzelem nélkül. A clevelandi drukkerek most kellő iróniával próbálják lezárni a szezont.

„Ha már a csapat ilyen borzalmas, megpróbáljuk viccesen felfogni a dolgot. Ha valaki emiatt mérges, az is érthető reakció, de a 0-16-os mérlegen szerintem lehet röhögni” – jegyezte meg az egyik szurkoló.

A drukkereket azonban nem lehet eltántorítani. A clevelandi sikertelenség ellenére sem akarnak más csapatnak szurkolni.

„Egész életemben a Brownsnak szurkoltam, és persze hogy ilyenkor is kijövök – a város új mottója lehetne, hogy mindig van következő szezon” – mondta egy másik felvonuló.

A helyzet pikantériáját még az adja, hogy a clevelandi futballcsapat 2015 szeptembere óta mindössze négy meccsen tudott győzni a 48-ból – tavaly Hue Jackson vezetőedző azt mondta, ha a csapata 2017-ben nem nyer meccset, átússza a város jeges tavát.

(Fotó: nflspinzone.com)

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!