2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Elmaradt az izgalom a csúcsmeccsen

2015. március 2., hétfő 12:21, frissítve: hétfő 12:50

A vártnál kevesebb izgalmat hozott a portugál labdarúgó-bajnokság vasárnap esti rangadója, a Porto és a Sporting Lisszabon összecsapása. A házigazda kék-fehérek különösebb erőlködés nélkül nyertek riválisuk ellen.

A szurkolók is nagy érdeklődéssel várták a portugál labdarúgó-bajnokság egyik csúcsmeccsét: a Sporting portói vendégjátékát. A házigazdák számára az volt a tét, hogy tovább üldözhetik-e a listavezető Benficát, míg a lisszaboni csapat éppen a Portót próbálta utolérni a tabellán. A vendég zöld-fehérek a 31. percig reménykedhettek, amikor is Martinez szenzációs passzal ugratta ki Tellót, aki a kapuig menetelt a labdával, majd a hálóba lőtt, 1–0-s előnyhöz juttatva a Portót.


A szünet sem segített a vendégeken: a Porto a második félidőben is kedve szerint alakította ki a helyzeteket a Sporting kapuja előtt: az 58. percben aztán Martinez újabb nagyszerű átadása találta meg Tellót, aki másodszor is élt a lehetőséggel, így már 2–0-t mutatott az eredményjelző.

A kegyelemdöfést is Tello vitte be a 82. percben. A Barcelonából igazolt csatár ezzel a góllal klasszikus mesterhármast ért el a rangadón. A Porto 3–0-ra győzött, ezzel 4 pontra csökkentette hátrányát a tabellán a listavezető Benficával szemben.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!