2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Egygólos előnnyel utazhat Monacóba a Juventus

,

2015. április 15., szerda 14:30, frissítve: szerda 14:58

A Juventus szerzett előnyt a labdarúgó Bajnokok Ligája negyed-döntőjében. A párharc első mérkőzésén az olaszok Arturo Vidal büntetőjével nyertek a Monaco ellen, Torinóban. A tavalyi döntő visszavágóján a második Atletico Madrid gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Real Madriddal. Carlo Ancelotti az első, míg Diego Simeone csapata második félidei játékával volt elégedett.

A legrosszabb lehetőségek közül a legjobb eredménynek tartja az idegenben elért gól nélküli döntetlent a Real Madrid vezetőedzője. „Szerintem az első félidőben többet érdemeltünk volna, mint a 0-0, de ez történt. Azt kell mondanom, az első játékrész fantasztikus volt, nagyon jól játszottunk. A második félidő teljesen más volt. Az Atletico nyomás alatt tartott minket, többet birtokolták a labdát, így sokkal kiegyenlítettebb volt a második rész” – közölte a Real trénere, Carlo Ancelotti.

Ancelotti az ellenfél védelmét és kapusát dicsérte.„Az Atletico a világ egyik legjobban védekező csapata, nehéz volt erre megoldást találni. Az első félidőben Oblak fantasztikus munkát végzett”.

Az Atletico Madrid edzője büszke játékosaira, hogy nem roppantak bele az első félidei nyomásba. „A mérkőzés első felében a riválisunk jobban játszott, intenzívebbek voltak, helyzeteket alakítottak ki, szerencsénk volt, hogy Oblak remekül védett, különösen Bale helyzeténél. Ezután a legjobb dolog a mérkőzésen, ahogyan erre reagáltunk. Bármely másik csapat összeroppant volna az első félidei nyomástól és megadná magát a második félidőben, de mi csapatunk nem így reagált” – foglalta össze a találkozót Diego Simeone, az Ateltico vezetőedzője.

A visszavágót jövő szerdán rendezik a Bernabeu Stadionban.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!