2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Bonucci visszatér a Juvéba, Huguaín a Milanhoz megy kölcsönbe

Hír TV

2018. július 31., kedd 16:24, frissítve: kedd 17:56

Visszatér Bonucci a Juventus labdarúgócsapatába, a védőért az argentin Higuaint adja kölcsönbe az olasz bajnok. Az átigazolási szezonból még egy hónap van hátra.

A Sky Italia értesülése szerint a Juventus támadója, Gonzalo Higuaín megegyezett a Milannal. Az olasz lap úgy tudja, a kölcsönszerződés értéke 18 millió euró, a Milan a jövő nyáron 36 millióért véglegesítheti az az argentín csatár átigazolását.

Higuaín kölcsönvétele a Leonardo Bonucci–Mattia Caldara csere része, előbbi tavaly nyáron igazolt a Milanhoz, de most visszatérne a bajnokcsapathoz.

A másik milánói egylet az Internazionale is korábbi Juventus játékossal erősíthet. A La Gazzetta Dello Sport szerint Arturo Vidal a Bayern München együttesétől térhet vissza Olaszországba, egyelőre kölcsönbe. Jövőre 20 millió euróért kerülhet végleg a chilei középpályás az Inter csapatához.

A Marca szerint a Real Madrid végleg letett Eden Hazard leigazolásáról. A madridi lap szerint a királyi gárda sokallja a 200 millió eurós kivásárlási árat a belga irányítóért.

Ugyanakkor Christian Pulisic a Reálnál köthet ki. A Borussia Dortmund amerikai jobbszélsője egy német lap szerint igent mondott a Real Madrid ajánlatára. A 2 klub még nem állapodott meg egymással. A Dortmund 70 millió eurót kér a középpályásért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!