2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Bezárják az ultrák szektorait

Hír TV

2017. november 7., kedd 17:41, frissítve: kedd 19:49

Bezáratta három meccsre az ultrák szektorait az Üllői úton a Magyar Labdarúgó-szövetség. A véres hétvégi balhé miatt az MLSZ hárommillió forintos pénzbüntetést is kiszabott a Ferencvárosra. A régi tábor verekedő kemény magjából eddig két szurkolót azonosítottak. Ellenük garázdaság és súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás. A bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el velük szemben.

A földön is rugdosták árulónak bélyegzett szurkolótársukat a Fradi ultrái a hétvégi meccs szünetében a Magyar Nemzet birtokába kerülő, mobiltelefonnal készített felvétel tanúsága szerint.

A B közép a Debrecen elleni mérkőzésen tért vissza a stadionba, amelyet évekig bojkottált a megszigorított biztonsági előírások miatt. Időközben a régi tábor helyét olyanok foglalták el az arénában, akik feltétel nélkül együttműködtek a klubvezetéssel.

Az újak vezérszurkolóját és az ő társát verte meg a B közép kemény magja. A lincselésnek volt előzménye. A klubvezetéssel együttműködő csoport vezetője kést rántott a régi táborra, és megsebesítette annak két tagját.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!