2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:35

Az Old Traffordon lőtte tovább magát az Arsenal

2015. március 10., kedd 12:26

Az Old Traffordon jutott tovább az Arselan az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében. Arsene Wenger együttese 2–1-re győzte le a Manchaster Unitedet, a hazaiak a 76. perctől emberhátrányban játszottak.

Az Arsenal kezdett jobban a Manchester United elleni FA-kupameccsen. A 25. percben a vendégek szereztek vezetést az Old Traffordon, miután kijátszottak három védőt, majd bal szélről Nacho Monreal gólt lőtt. A Manchestert nem fogta meg a bekapott találat, három perccel később Di María beadását Rooney fejelte a hálóba.

A második Arsenal-gólt a manchesteriek hozták össze. Valencia hazaadására a kiugró Welbeck csapott le, a kimozduló De Gea mellett könnyen gurított az üres kapuba. A Manchester esélyei a 76. percben szálltak el végleg, amikor Di María kiszállt. Az argentin műesésért sárga lapot kapott, felindulásában megrángatta a játékvezető mezét, amiért kiállították.

„Vissza akarom majd nézni a felvételeket, hogyan és milyen módon történt. De persze tudom, hogy Di María is tudja, hogy nem szabad hozzáérni a játékvezetőhöz. Ez nem volt okos megmozdulás tőle” – nyilatkozta Louis van Gaal, a manchesteriek mestere.

Az Arsenal edzője a továbbjutást jelentő gólt szerző Welbeck teljesítményét emelte ki. „Igazi csapatjátékos. Amit szeretek benne, hogy nagyon intelligens, szeretné, hogy jól menjen a csapatnak, nagy tehetségnek tartom. Megmutatta újra, milyen teljesítményre képes, védekezésben és támadásban is, nagy jövő áll előtte” – fogalmazott Arsene Wenger.

Az Arsenal az elődöntőben biztosan alsóbb ligás csapat ellen folytatja.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!