2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Átvették az aranyérmeket Liu Shaolin Sándorék

Hír TV

2018. február 23., péntek 16:10, frissítve: péntek 20:58

Egy nappal a győzelem után átvehették aranyérmeiket a csütörtökön olimpiai bajnoki címet szerzett magyar rövidpályás gyorskorcsolya-váltó tagjai. A műkorcsolyát egy orosz tinédzser nyerte, gyorskorcsolyában pedig folytatódik a holland egyeduralom. Mutatjuk mi történt Pjongcsangban pénteken.

Bombameglepetés született a férfi jégkorongtorna elődöntőjében a pjongcsangi olimpián - a német válogatott 4-3-ra legyőzte a kétszeres címvédő Kanadát, így sem a férfi, sem a női tornán nem a juharleveleseké lesz az aranyérem. A németek az Orosz csapattal játszanak a vasárnapi fináléban.

 

Az orosz olimpiai sportolók pénteken újabb aranyat szereztek - a mindössze tizenöt esztendős Alina Zagitova tökéletes kűrjének köszönhetően megnyerte a versenyt - a magyar Tóth Ivett a 23. helyen végzett.

Gyorskorcsolyában továbbra is megtörhetetlen a holland dominancia - ezúttal férfi 1000 méteren győzött a németalföldi Kjeld Nuis, Nagy Konrád a 21. helyen végzett.

A magyar szurkolóknak azonban péntekre is jutott az örömből: egy nappal a győzelem után akasztotta az 5000 méteres férfi váltó tagjainak, Liu Shaolin Sándornak, Liu Shaoangnak, Knoch Viktornak és Burján Csabanak a nyakába az aranyérmeket a korábbi MOB-elnök Schmitt Pál.

Az éremtáblázat élén továbbra is Norvégia áll két versenynappal a zárás előtt - az északi országnak 13 arany, 14 ezüst és 10 bronzérme van eddig. Németország reménykedhet a jégkorongaranyban, mögöttük Kanada, az Egyesült Államok és Hollandia van az élbolyban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!