2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Arnold Schwarzenegger is beszélt a siker titkairól

2015. február 22., vasárnap 21:53, frissítve: hétfő 09:04

Olimpiai és világbajnok sportolók is tartottak előadásokat az MVM-sikernapon a Papp László Budapest Sportarénában. A felszólalók a sportsikerek hátteréről beszéltek a szépszámú közönségnek. A sikernap keretében Budapestre látogatott Arnold Schwarzenegger is, aki zártkörű előadást tart az aréna színpadán.

A Papp László Budapest Sportaréna bejárata előtt sikeres sportolók versenygépeit nézhették meg testközelből az érdeklődők, az arénában pedig sportolók és sportvezetők is megosztották gondolataikat a közönséggel az MVM-sikernapon.

A programban helyet kapott egy sportolói kerekasztal-beszélgetés, amelyen Kiss Gergő olimpiai bajnok vízilabdázó, Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó mellett az egyik legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu-válogatott vezetőedzője, Storcz Botond is részt vett. A háromszoros olimpiai bajnok szerint a magyar kajak-kenu sikerek titka az, hogy a fiatalok mindig tanulhatnak az idősebbektől. „Én szeretem azt, amikor vegyes a válogatott és tényleg a legjobbak, a nagy öregek is egyben vannak a válogatotton belül azokkal a fiatalokkal, akiknek mondhatja, vagy mondhatom én, de sokkal másabb az, hogyha ők testközelből megélik és át tudják venni azt, amit nap mint nap látnak” – mondta Storcz Botond vezetőedző.



Az előadok között ott volt Kemény Dénes, a másik magyar sikersportág, a vízilabda-szövetség elnöke is, aki szövetségi kapitányként három olimpiai bajnoki címet nyert a magyar válogatottal. „Negyedórában beszélni 18-20 évről, az nagyon nehéz. Itt a legnagyobb probléma az volt, hogy a sok olyan tényező, ami a siker mögött van, azok közül melyeket ne mondjam el. Mert egyszerűen nem fér bele. Úgyhogy, ha jól súlyoztam, akkor hasznos volt, ha nem súlyoztam jól, akkor biztos lehetett volna hasznosabb is. De szerencsére nem tudják meg, hogy mi az, amit nem mondtam el” – fogalmazott kemény Dénes.

A sikernap zárásaként a testépítőként, színészként és politikusként is sikeres Arnold Schwarzenegger tartott 45 perces előadást saját sikereinek titkairól az arénában.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!