2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Ancelottinak változtatnia kell, de nem aggódik

2015. április 8., szerda 15:22, frissítve: szerda 16:08

A hétvégi kiütéses győzelem után ma esti ellenfelétől is elvenné a három pontot a Real Madrid. A spanyol labdarúgó-bajnokságban a királyi gárda nem hibázhat, ha meg akarja előzni a tabellán négy pont előnnyel vezető Barcelonát.

A szerdai edzésen részt vett, de az esti meccsen valószínűleg nem játszhat Gareth Bale. A Real Madrid támadósora így nem a szokásos BBC, vagyis Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo felállásban lép pályára. Carlo Ancelotti nem aggódik, mert maradt választási lehetősége.

– Problémánk van Bale-lel, akinek az elmúlt meccsen megrúgták a bal lábát. A helyzetet a meccs előtt kiértékeljük, és majd eldöntöm, milyen összeállításban játszunk, nem Isco vagy James játéka között van a kérdés, tudnak együtt játszani, a csapat jó formában van, szerencsés vagyok, nincs problémám – nyilatkozta Ancelotti.

A Real vasárnap 9–1 re verte a kiesés elől menekülő Granadát, Cristiano Ronaldo öt gólt szerzett. A ma esti ellenfél a bajnokságban kilencedik Rayo Vallecano erősebb alakulatnak tűnik.

– Szerintem a legjobb formájukban vannak most a szezonban, a tabellán a helyezésük önmagáért beszél. Zsinórban három meccset nyertek és az elmúlt négy hazai találkozójukat hozták. Tisztában vagyunk azzal, mennyire megnehezíthetik a játékunkat – tette hozzá a királyiak vezetőedzője.

Messze még a vége

A papírforma szerint a bajnoki tabellát a Real előtt négy ponttal vezető Barcelona nem a 30. fordulóban fog hibázni, a katalánokra a 18. Almeria vár.

– Jelenleg előnyös helyzetben vagyunk, de a bajnokság állása a szezonban változott, tény, hogy most mi kedvező helyen állunk, de ez nem jelenti azt, hogy így is fogjuk befejezni. Ezért összpontosítunk arra, hogy javítsunk a teljesítményünkön. Ha folyamatosan javulunk és jobb eredményeket érünk el, akkor nehéz lesz legyőzni minket, akkor meg tudjuk tartani a pozíciónkat. De a bajnokság a végéig nyitott, és még messze van a befejezés – véli Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője.

A Barcelona 20 órakor, a Real Madrid 22 órakor lép pályára.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!