2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

A Milanból igazolhat a PSG, Wenger szövetségi kapitány lehet

Hír TV

2018. július 20., péntek 17:46, frissítve: péntek 17:52

Párizsban újra együtt játszhat a Juventus és az olasz válogatott korábbi két meghatározó embere: a kapus Buffon leigazolása után a középhátvéd Bonucci is a PSG felé kacsingat.

Világbajnok védőt igazolhat a Bayern München. A Transfermarkt értesülései szerint a nyári tornán kiválóan teljesítő Benjamin Pavard elfogadta a Bayern München ajánlatát. A játékos nem idén nyáron, hanem várhatóan csak 2019-ben csatlakozhat a bajorokhoz, kivásárlási ára 35 millió euró.

Az olasz válogatott védője Leonardo Bonucci a Paris-Saint Germain játékosa szeretne lenni. Ügynöke az elmúlt napokat Párizsban töltötte, hogy egyeztessen a fővárosi klub vezetőivel ügyfele átigazolásáról. A Le Parisien szerint a Milan 40 millió eurót kér érte.

A PSG riválisa az Olympique Marseille saját hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a horvát válogatott középső védőjét, Duje Caleta-Cart. A 21 éves futballistáért a L'Equipe szerint 19 millió eurót fizettek, ezzel ő lett a Marseille legdrágább nyári vétele.

A Daily Mail információ szerint Arséne Wenger az első számú jelölt a japán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A Japán Labdarúgó-szövetség a világbajnokság után vált meg Nisino Akirától. A Daily Mail szerint már a héten ajánlatot tesznek Wengernek.

Hivatalosan is bemutatták Luis Enriquét a spanyol labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányát. Az újdonsült szakember kijelentette, hogy nem tervez forradalmi változtatásokat a csapat játékstílusában.

„Nem lesz forradalom, ezt a szót nem szeretem. Lesz bizonyos fejlődés, lesznek módosítások. Jobban kell védekezni, kevesebb gólt kell kapni, sokkal nagyobb mélységgel kell játszani és több gólhelyzetet kell kialakítani” – mondta a spanyol szövetség Madrid melletti központjában.

A 48 esztendős szakember megbízatása két évre szól.

(Kezdőkép: twitter.com/TransferTrends)

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!