2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 22:15

Weinstein volt Moszad-ügynökökkel félemlíttette meg vádlóit

Hír TV

2017. november 8., szerda 07:37, frissítve: szerda 11:40

Deformált testű gyermekek születnek az észak-koreai nukleáris kísérleti telep környékén. Nem tudja feltörni a texasi ámokfutó telefonját az FBI. Harvey Weinstein pedig volt Moszad-ügynököket bérelt fel az őt szexuális zaklatással vádolók megfélemlítésére. Nemzetközi lapszemle.

Az észak-koreai nukleáris kísérleti telep térségében deformált testű gyermekek születnek – írta a dél-koreai Chosun Ilbo napilap, amely 21 északi menekülttel készített interjút.  A Punggye-ri nukleáris telepen már hat kísérleti robbantást hajtottak végre, de előtte a kutatók és a katonák családtagjait időben evakuálták. Az egyszerű emberek azonban nem is tudtak a közelgő robbantásokról. A sugárzás tehet arról is, hogy a telep környékén ültetett fák 80 százaléka kipusztult, egyes növények eltűntek, a környékbeli kutak pedig kiszáradtak.

Az FBI már két napja nem tudja feltörni a texasi lövöldöző iPhone-ját – jelentette a Fox News amerikai hírcsatorna. A hatóságoknak egyre nehezebb a titkosítások feltörése. A nyomozó hivatal évek óta vitázik az iPhone-t gyártó Apple-lel.

Harvey Weinstein volt Moszad-ügynököket bérelt fel azért, hogy megfélemlítse azokat a nőket, akik a nyilvánosság elé akartak állni a szexuális zaklatás ügyében. A The New Yorker riportja szerint Weinstein már 2016-ban megkereste az izraeli biztonsági szolgálatok, köztük a Moszad volt alkalmazottjai által működtetett Black Cube céget. A cég nyomozói találkoztak Rose McGowannel, de nőjogi aktivistának adták ki magukat, és négy beszélgetést titokban rögzítettek is. Fedett akcióban a The New Yorker magazin Weinstein ügyében nyomozó újságírójával is találkozni akartak. A cél az érintettek szexuális életére is kiterjedő pszichológiai profil készítése volt, amely a vallomást tévők megfélemlítésére és diszkreditálására is alkalmas.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!