2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Újrakezdi a kereskedelmi tárgyalásokat Kína és az Egyesült Államok

Hír TV

2018. augusztus 1., szerda 07:24, frissítve: szerda 08:06

32 egyéni fiókot és oldalt törölt a Facebook, mert szerintük azokat azzal a céllal hozták létre, hogy befolyásolják a novemberi kongresszusi választások végkimenetelét – írja a BBC. A vizsgálat még korai szakaszában tart, ezért nem tudni, hogy kik és milyen céllal hozták létre a fiókokat. A fiókok tulajdonosai több mint 8300 angol fontnak, vagyis közel 3 millió forintnak megfelelő összeget költöttek arra, hogy posztjaikat hirdessék a közösségi oldalon. A törölt felhasználók a cég szerint mindent megtettek, hogy rejtve maradjon valódi személyazonosságuk.

Újrakezdi a tárgyalásokat Kína és az Egyesült Államok a kialakuló kereskedelmi háború megelőzésének céljából – számol be a Bloomberg. Az amerikai pénzügyminiszter és a kínai miniszterelnök-helyettes találkozója után névtelenséget kérő tisztviselők mindkét oldalról megerősítették, hogy a tárgyalások célja a az elmúlt időszakban egyre inkább a teljes kereskedelmi konfliktus felé tartó folyamatok megállítása és visszafordítása. A következő vámtarifa éppen szerdán lépne életbe 16 milliárd dollár értékben, de ezt még hetekig halaszthatják.

Globalistának és rossz viccnek nevezte a hagyományosan republikánus párti jelölteket támogató milliárdos Koch-testvérpárt Donald Trump amerikai elnök, miután a fivérek bejelentették, nem támogatnak egy republikánus jelöltet Észak-Dakotában, aki Trump híve volt a kampány során. A testvérek arról is döntöttek, hogy amennyiben libertárius nézeteiket képviselő demokrata politikust találnak, készséggel hajlandók támogatni.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!