2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Trump magának adná a béke Nobel-díjat

Hír TV

2018. május 11., péntek 07:46, frissítve: péntek 08:07

Az észak-koreai diktátor csapdát állított Donald Trumpnak egy amerikai újság szerint. Nemzetközi lapszemle.

Kim Dzsong Un csapdát állított Donald Trumpnak a júniusi csúcstalálkozóval – írja a Politico. Az amerikai lap emlékeztet, hogy az észak-koreai diktátor elődjei korábban is többször úgy tettek, mintha hajlandó lennének feladni nukleáris fegyverkezési programját, hogy aztán felrúgja a megállapodásokat. A szerző úgy véli, könnyen lehet, hogy Kim Dzsong Un is csak az időnyerésre játszik, ezért az amerikai elnöknek azonnali nukleáris leszerelést kell követelnie a tárgyalásokon.

Donald Trump szerint mindenki azt gondolja, hogy neki kellene kapnia a béke Nobel-díjat az amerikai–észak-koreai csúcstalálkozó megszervezéséért – írja honlapján a Vice. Az amerikai elnök ezt újságírók előtt jelentette ki, de hozzátette, hogy nem ő mondja ezt, hanem mások, és őt csak a világbéke érdekli.

Civil terroristáknak nevezte a fegyvertartási törvény szigorításáért küzdő aktivistákat az amerikai fegyverlobbi új elnöke – jelenti a Guardian. Oliver North közben saját szervezetét a feketék polgárjogi mozgalmához hasonlította. Ezt arra alapozza, hogy a fegyverlobbi egyik tagjának házára művért öntöttek, másokat pedig megfenyegettek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!