2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Színpadon kellett egy nőnek szájon csókolni az elnököt

Hír TV

2018. június 4., hétfő 16:47, frissítve: hétfő 17:38

A színpadon kért csókot kért a Fülöp-szigeteki elnök egy nőtől. A Dél Koreába látogató Rodigo Duterte egy Fülöp-szigeteki munkást hívott a színpadra és azt kérte, hogy csókolja őt szájon. A nő vonakodva bár, de kénytelen volt eleget tenni az elnök kérésének.

24 órán belül kétszer is botrányba keveredett a Fülöp-szigetek elnöke. Rodrigo Duterte Dél-Korába menet kiosztotta az ENSZ-illetékesét, amiért megkérdőjelezte egy bírósági vezető elmozdítását.

„Nem érdekel, hogy ki ez az ember, ne avatkozzon bele a dolgainkba, menjen a pokolba!” – kelt ki magából Duterte, majd szidni kezdte az ENSZ-munkatárs édesanyját.

Ezt követően Dél-Koreába a filippínó bevándorlók helyi rendezvényére ugrott be. Színpadra szólított két nőt, majd egyiküktől azt kérte, hogy csókolja szájon. A nő vonakodott, láthatóan nehezen szánta rá magát, hogy teljesítse a 73 éves elnök elvárását. Végül beadta a derekát, és megcsókolta Dutertét, aki elégedetten mosolygott.

A történteket élőben közvetítette az egyik dél-koreai tv. Bár a közönségnek tetszett az elnöki mutatvány, jogvédő szervezetek felháborodtak.

„Teljesen beteg dolog, ha valaki azt gondolja, hogy a nőkön így gyakorolhatja a hatalmát, és hogy ezzel szórakoztatni lehet a népet” – méltatlankodott egy Fülöp-szigeteki szervezet vezetője.

Két éve Duterte úgy kommentálta egy apáca tömeges megerőszakolását, hogy szép nő volt, és sajnálja, hogy nem ő volt az első a sorban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!