2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Pornós-botrány: saját ügyvédjét hazudtolta meg Trump

Hír TV

2018. május 5., szombat 10:21, frissítve: szombat 11:21

Meghazudtolta a saját ügyvédjét Donald Trump a pornós-botrány ügyében. Rudy Giuliani szerint az amerikai elnök tudott arról, hogy lefizették azt a nőt, aki még a választás előtt lefeküdt Trumppal. Az elnök ezt továbbra is tagadja, és azt mondja: Giuliani még új az ügyvédi csapatában, ezért fogalmazhatott pontatlanul.

A nő, aki mindenáron megbuktatná Donald Trumpot. A Stormy Daniels néven ismert pornószínésznő azt állítja, hogy lefeküdt Trumppal, miközben a politikus házas volt, majd az elnökválasztási kampányban a politikus ügyvédjétől 130 ezer dollárt kapott a hallgatásáért. A nő mégis kitálalt a médiának, és megtámadta a titoktartásról kötött, szerinte érvénytelen egyezséget.

Trump és az elnök emberei a nő szavahihetőségét már meg sem próbálják kétségbe vonni. Védekezésük kimerül abban, hogy igyekeznek elhitetni a nyilvánossággal, hogy az elnök nem tudott Stormy Daniels lefizetéséről.

„Ez olyan információ volt, aminek az elnök úr akkor nem volt birtokában, de végül megtudta” – mondta Sarah Sanders, a Fehér Ház szóvivője.

Trump ügyvédcsapatának legújabb tagja, Rudy Giuliani volt New York-i polgármester arról győzködi a közvéleményt, hogy a pornószínésznőt nem abból a pénzből hallgattatták el, amelyet Trump támogatói a kampányra ajánlottak fel. Csakhogy Giuliani szavai erősítik a gyanút, hogy Trump mégis tudott a nő lefizetéséről.

„130 ezer dollárt fizetett ennek a Stormy Daniels nevű nőnek. Teljesen legálisan, majd meglátják. Ez a pénz nem kampánypénz volt. Ez a tény eddig nem volt ismert, de ez nem kampánypénz volt, szóval nem sértette meg az erre vonatkozó szabályokat” – hangoztatta Rudi Giuliani.

Donald Trump megint magyarázkodásra kényszerült. Ismét tagadta, hogy tudott Stormy Daniels lefizetéséről, és azt mondta: Giuliani új fiú, aki nem ismeri az összes tényt. Trump azt nem részletezte, pontosan miben tévedett az ügyvédje.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!