2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Lelőtte családtagjait, és magával is végzett

2015. április 17., péntek 10:33, frissítve: szombat 10:25

Családja több tagjával végzett egy férfi az egyesült államokbeli Phoenixben. A kommandósokat egy túszejtéshez riasztották, a családi házban lévők közül már senkit sem tudtak megmenteni.

Családi házat rohamoztak meg a rohamosztagosok, miután körbekerítették az épületet. Az egyenruhásokat egy fegyveres túszejtő akcióhoz riasztották, hangosbeszélőn megpróbáltak beszélni a támadóval, de miután lövések dördültek el, akcióba léptek. Az épületben már senkit sem tudtak megmenteni.

– Összesen öt holttestet találtunk a lakásban, három közülük férfi. Hozzátenném, hogy fivérekről van szó. Az egyik áldozat az édesanyjuk, a másik női áldozat pedig az egyik fiú felesége – közölte a történtek után Trent Crump, a phoenixi rendőrség őrmestere.

Az első vizsgálatok szerint az egyik fivér végzett a többiekkel, majd öngyilkos lett. A helyszínről a másik két férfi feleségének sikerült elmenekülnie. Az egyik nő a fürdőszobában bújt el. „A hátsó ajtón ment ki, két gyereket vitt magával, miközben a 911-et hívta. Hallatszottak a lövések, hősként viselkedett. Csoda, hogy később a másik hölgy is ki tudott jönni” – tette hozzá az őrmester.

A szomszédokat sokkolta az eset. A nyomozást nehezíti, hogy arab tolmácsot kellett hívni a két, marokkói származású nőhöz, ugyanis egyikük sem beszél angolul.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!