2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kiskorú lányokat molesztált – levették a műsort

Hír TV

2015. május 23., szombat 13:16, frissítve: szombat 16:09

Leveszi a műsorról a 21 tagú keresztény családról szóló valóságshow-ját az amerikai TLC tévécsatorna, miután kiderült: a legidősebb fiú tizenévesként kiskorú lányokat molesztált. Az apa annak idején nem értesítette a hatóságokat.

Amerika egyik kedvenc családja Duggarék. Az „Anya, apa és 19 gyerek” a TLC tévécsatorna sikeres valóságshow-ja volt. A hithű keresztény família legidősebb, most 27 esztendős fiúgyermekéről ugyanis kiderült: tizenévesként kiskorú lányokat molesztált – egyes értesülések szerint saját húgait is.

Josh Duggar korábban az amerikai konzervatívok kedvencének számított, amiért kiállt az abortusz és az azonos neműek házassága ellen. „Őszintén hiszem, hogy minden állam lakóinak meg kell engedni, hogy a házasságot meghagyják egy férfi és egy nő egyesülésének.”

A csatorna a botrány kirobbanása után azonnal levette a műsort; a férfi pedig nyilvánosan bocsánatot kért tetteiért, amelyekért a törvény előtt nem kell felelnie, mivel már elévültek. Mint kiderült, a családfő tudott fia viselt dolgairól, de nem fordult a hatóságokhoz. Ehelyett felekezete egyik vezetőjét kereste fel, aki tanácsokkal látta el Josht. A tanácsadó jelenleg 56 éves börtönbüntetését tölti, gyermekpornográfia miatt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!