2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Hajtóvadászat: letartóztatták őket

2015. május 11., hétfő 09:49, frissítve: hétfő 09:53

Letartóztattak egy férfit és egy nőt Mississippi államban két rendőr lelövésének gyanújával. A rendőrség hajtóvadászatot indított a tettesek után, és a lakosság segítségével elhagyottan megtalálta a rendőrautót, és elfogta a gyilkossággal gyanúsítottakat.

Két rendőrt lőttek le egy közúti ellenőrzés során Hattiesburgben, Mississippi államban. A tettesek a rendőrautóval menekültek el. A rendőrség hajtóvadászatot indított ellenük és a lakosság segítségével órákkal később megtalálták a rendőrautót, majd a tetteseket is. Egy 29 éves férfit és egy 22 éves nőt tartóztattak le a rendőrök, de elfogták a férfi 26 éves öccsét is, aki segített a két elkövetőnek. Letartóztattak egy negyedik embert is az ügyben, és az igazságszolgáltatás akadályozásával gyanúsítják.

A város polgármestere megköszönte a lakosság segítségét. „Eljött az idő a közösségünkben, amikor össze kell zárnunk. Ez egy csodálatos közösség. Harminc éve nem történt ilyen eset velünk. Nagyon jók vagyunk, ezek a nők és férfiak mögöttem nagyon jók abban, hogy megoldják az ilyen bűntényeket és nagyon jók ebben, mert a közösségünk együtt dolgozik” – mondta Johnny Dupree polgármester.

A rendőrgyilkosok indítékai egyelőre ismeretlenek. A szövetségi állam rendőrségi nyilvántartása szerint a gyilkos férfi és öccse ellen már többször indítottak eljárást lőfegyverrel kapcsolatos bűnügyekben. Egy civil szervezet szerint, amely a szolgálatteljesítés közben életüket vesztő rendőröket tartja nyilván, idén már tíz rendőrt öltek meg az Egyesült Államokban.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!