2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Bannon: Nem szabad ellenségként tekinteni Oroszországra

Hír TV

2018. július 27., péntek 07:57, frissítve: péntek 10:27

A orosz-amerikai barátság szükséges - véli Trump volt tanácsadója. A britek tartósan berendezkedhetnek a nyári forróságra.

Az amerikai elnök volt tanácsadója szerint az Egyesült Államoknak támogatnia kell Oroszországot abban, hogy elszigeteljék Kínát. Steve Bannon szerint Washingtonnak nem szabad ellenségként tekintenie Moszkvára. Az oroszok ugyanúgy a zsidó-keresztény kultúrkörhöz tartozik, nem szabadna harcolni velük, véget kell vetni a hidegháborúnak, véli Bannon.

Kitiltották a fehér házból a CNN tudósítóját. A 26 éves riporterrel az elnöki hivatal új kommunikációs vezetője közölte a döntést. Így Kaitlan Collins már a Trump-Juncker sajtótájékoztatóról már nem tudósíthatott a Rózsakertből. Az újságíró szerint nem tetszettek a kérdései, meg kiabált ezért tiltották ki. Azt szerette volna megtudni, hogy az elnök volt ügyvédje elárulta Trumpot.

 

2040-re a mostanihoz hasonló hőség lesz a jellemző nyáron Nagy-Britanniában a klímaváltozás miatt. A brit környezetvédelmi bizottság arra figyelmeztet, hogy ha a kormány nem cselekszik gyorsan, 30 éven belül évente 7 ezren halnak meg a kánikula miatt az eredetileg óceáni éghajlatú országban. Az szakemberek szerint elsősorban az épületek és a közlekedési eszközök légkondícionálásáról van szó, de olyan technológiát is ki kell dolgozni, amely megakadályozza az elsősorban a 60-as-70-es években épült, kis ablakos házak túlhevülését, mert a sűrűn lakott városi körzetekben lesz még elviselhetetlenebb a forróság.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!