2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Afrikai migránsokra nyitottak tüzet az olaszországi Macerata városában

Hír TV

2018. február 3., szombat 16:55, frissítve: vasárnap 10:56

Bosszúból nyithatott tüzet afrikai migránsokra egy radikális férfi Olaszországban. A gyanúsított az Északi Liga képviselőjelöltjeként indult tavaly a helyi választáson. A bevándorlásellenes politikai csoportosulás országos vezetője a napokban Orbán Viktort méltatta, amiért védi a magyar határt, és megfékezi a migrációt.

Amatőr felvétel örökítette meg az ámokfutó őrizetbevételét. A 28 éves olasz férfi nem tanúsított ellenállást, a fasiszták karlendítésével köszöntötte a rendőröket, és olasz trikolórt terített a hátára, amikor a rendőrautóba tuszkolták. Kocsijában megtalálták a támadásban használt pisztolyt.

Luca Traini a bevándorlásellenes Északi Liga színeiben indult képviselőjelöltként a tartományi választásokon, de nem kapott bizalmat. A közép-olaszországi Macerata városában az autója ablakából lőtt rá az utcán álldogáló migránsokra, hat személyt megsebesítve.

A kisvárosban egy hete egy 18 éves olasz lány megcsonkított és feldarabolt maradványait találták meg két bőröndben. A gyilkossággal egy nigériai bevándorlót gyanúsítanak. Helyi beszámolók szerint a két esetnek köze lehet egymáshoz, a radikális férfi feltételezhetőleg bosszúból nyitott tüzet áldozataira.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!