2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Ungár Klára tartja véleményét: szerinte Kocsis Máté meleg

2015. július 3., péntek 21:45, frissítve: szombat 07:45

25 nagykövetség – többek közt az amerikai, a német, a brit és a szlovén diplomáciai képviselet – biztosította támogatásáról közös közleményben a 20. Budapest Pride fesztivál alkalmából a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösségeket.

Több százan vannak a Margitszigeten, ahol kezdetét vette a 20. Budapest Pride fesztivál – mondta a Hír TV helyszíni tudósítója. A rendezvényen több politikus is jelen van – többek között Szél Bernadett, Ujhelyi István, Kunhalmi Ágnes, vagy Zugló polgármestere, Karácsony Gergely. A politikusok mellett több színész is tiszteletét teszi a Pride-on, mint például Kulka János vagy Alföldi Róbert, aki beszédet is mond majd.

Szintén jelen van a Margitszigeten az az Ungár Klára, aki vitába keveredett Kocsis Máté józsefvárosi fideszes polgármesterrel. Ungár Klára a Hír TV riporterének ismét megerősítette: továbbra is homoszexuálisnak tartja Kocsis Mátét, és még semmilyen hivatalos dokumentumot nem kapott, ami arra utalna, hogy Kocsis Máté beperelte volna őt ezért a kijelentéséért.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!