2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Tóbiás: Veszprém trendforduló volt

2015. február 23., hétfő 13:15, frissítve: hétfő 15:46

A veszprémi választás volt az egyik téma a parlament hétfői ülésén.

A napirend előtt az MSZP elnöke megismételte, hogy pártja támogatása nélkül nem nyerhetett volna a független jelölt. Tóbiás József arról beszélt: a vasárnapi voksolás trendfordulót jelent a magyar belpolitikában, így a következő időközi választásokon is győzelemre készülnek.

„Veszprém, egy folyamat kezdete, a változás elkezdődött. Az MSZP pedig azt vállalja, hogy ennek a változásnak motorja lesz, mert nem állhatunk meg. Azért fogunk dolgozni Ajkán és Tapolcán, hogy egyértelművé váljék, Magyarország nem azokban a számokban és mondatokban van, amelyeket Szászfalvi képviselőtársam elmondott, hanem abban a négymillió létminimum alatt élőnek a táborában van, aki igenis változást akar Magyarországon. Erről szólt Veszprém, és a folytatása Ajkán következik” – mondta Tóbiás József.

L. Simon: Nem az MSZP nyerte meg a veszprémi választást

Bocsánatkérésre szólította fel L. Simon László az MSZP elnökét. A parlamenti államtitkár azt hangoztatta: a hétvégi időközi választás bebizonyította, hogy a Fidesz által megalkotott választási reformot ért vádak alaptalanok voltak az elmúlt években. Mint mondta: a kormány a meglévő többsége birtokában a következő három évben is alázattal végzi majd munkáját.

„Nehogy úgy járjanak önök, Tóbiás elnök úr, hogy az a jelölt, akit ön most itt az egekbe emelt és dicsőített, végül Gyurcsány Ferenc mellé üljön, mert bármi előfordulhat. Egy biztos: Kész Zoltán nem vállalta az önök támogatását, esze ágában nem volt MSZP-színekben indulni, úgyhogy szeretném felhívni képviselőtársaim figyelmét arra, mielőtt itt nagy-nagy győzelmi ünnepséget tartanának, hogy nem az MSZP és nem Gyurcsány Ferenc nyerte meg a hétvégi választást” – mondta L. Simon László.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!