2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Orbán fogadta Netanjahut

2017. július 18., kedd 09:13, frissítve: kedd 12:55

A Kossuth téren fogadta délelőtt Orbán Viktor az izraeli miniszterelnököt.

A Kossuth téren fogadta délelőtt Orbán Viktor az izraeli miniszterelnököt. Benjamin Netanjahu ezután magyar kollégájával tárgyal, majd hamarosan nyilatkoznak is.

A zsidó állam vezetője csütörtökig marad, addig a főváros több pontján nem lehet a megszokott módon parkolni, és komoly forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Lezárták a Kálmán Imre utcát, ezért a 15-ös és a 115-ös busz megosztott útvonalon közlekedik, a Kossuth téren pedig megállás nélkül halad át az M2-es metró. A korlátozások a Parlament környékén délután egy óráig, a Hősök terén 16 és 17 óra között, a budai Várban pedig 17 és 18 óra között tartanak.

„Budapesten delegációs közlekedés miatt már most lezárták a Kossuth Lajos tér környékét, itt az M2-es metró megállás nélkül áthalad. A 2-es villamos pedig rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Kossuth Lajos tér–Széchenyi rakpart között jár. A 15-ös és a 115-ös autóbusz a külső végállomásoktól csak a Nyugati pályaudvarig közlekedik, a Boráros tértől pedig csak az Astoriáig megy el. A 70-es és a 78-as trolibusz az Akácfa utca és a Kossuth Lajos tér között nem jár. Napközben további korlátozásokra kell számítani a Deák Ferenc tér és a Kossuth Lajos tér környékén, a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Andrássy úton, a Hősök terén, a Lánchídon és a budai Várban” – közölte Kardos Zoltán, a BKK Info vezetője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!