2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Elfutnak a rendkívüli ülés elől a kormánypárti képviselők

Hír TV

2018. január 30., kedd 07:33, frissítve: kedd 14:13

Nem vesznek részt a parlament keddi rendkívüli ülésén a kormánypárti képviselők. Az ellenzéki pártok a tavaly befogadott 1300 menekült ügyéről, a nyugdíjrendszerről és a közszolgálati tisztviselők bérrendezéséről vitáztak volna. Az ATV úgy tudja: a Fidesz parlamenti frakcióvezetője napirend előtt felszólal ugyan, de utána a kormánypárti képviselők elhagyják az üléstermet. Orbán Viktor Bécsben tárgyal az osztrák kancellárral, így ő sem lesz ott.

Kellemetlen a Fidesznek a mai rendkívüli ülés témája, ezért nem vesznek részt rajta – erről a Jobbik országgyűlési képviselője beszélt a Hír TV reggeli műsorában. Staudt Gábor azt mondta, megbukott a kormány 3 éve tartó kommunikációja, ugyanis kiderült, hogy a gazdasági migránsok és illegális bevándorlók körét összemosták az oltalmazottakéval.

„Ennyire tisztelik meg az ellenzéket, és a témát. Nem arról van szó, hogy a Jobbik csip-csup témában terjesztett elő javaslatot, hanem ami a Fidesz kommunikációban 3 éves szerepel, az embereknek azt közvetítik kimondva, kimondatlanul, hogy lopunk, csalunk, hazudunk, de békét teremtünk és a migránsokat nem engedjük be, mert ez a Fidesz fő kommunikációja gyakorlatilag az elmúlt 3 évben, na most ez is borulni látszik” – fogalmazott.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!