2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Zsigó: Nehéz elhinni az ellenzéki politikusok szavait

2014. január 23., csütörtök 14:01, frissítve: csütörtök 16:20

Segélyalapú társadalmat épített 2010 előtt a Gyurcsány-, majd a Bajnai-kormány – Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője így reagált arra, hogy a baloldali ellenzék pártjai bejelentették, kormányra jutva azonnal visszaállítanák a 18 éves korig tartó tankötelezettséget és a tankönyvpiac korábbi rendjét.

A szóvivő szerint nehéz elhinni az ellenzéki politikusok szavait, látva hogy a Gyurcsány-korszakban mit tettek az oktatás területén, hiszen 2010 előtt minden ötödik gyermek funkcionális analfabétaként hagyta el az iskolát, vagyis tudott olvasni, de nem értette, amit olvas. Emiatt felnőttként, ha a Gyurcsány-korszakon múlik, egész életükben esélytelenek maradtak volna a munkaerőpiacon.


Zsigó azt is közölte, a párt pénteki frakcióülésén tárgyalnak majd az újabb rezsicsökkentésről. „Nem titok, a miniszterelnök úr is beszélt arról, hogy távhő-, illetve villanyáramár-csökkentésre készülünk 2013 januárja és novembere után, ennek mértékéről fog vitázni és tanácskozni a Fidesz-frakció. A frakcióvezető úr közben is és utána is tájékoztatni fog, hogy mi történik. A legfontosabb témája a kihelyezett frakcióülésnek ez lesz” – mondta a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!