2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Vida Ildikó jogi úton venne elégtételt

,

2014. november 11., kedd 12:23, frissítve: kedd 15:14

Jogi úton venne elégtételt a NAV elnöke a korrupciós vádakért, Vida Ildikó amerikai vízumkérést is fontolgat. A jobbikos Volner János péntekre összehívta az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottságát a kitiltási ügy miatt.

Jogi úton venne elégtételt a NAV elnöke az őt ért korrupciós vádakért – mondta Vida Ildikó jogi képviselője, Futó Barnabás Magyarország élőben című műsorunkban. Futó Barnabás azt ugyanakkor kétségesnek nevezte, hogy az amerikai ügyvivő ellen lehet-e büntetőeljárást indítani. Az adóhatóság elnöke tegnap az amerikai nagykövetségen szerette volna megnézni a róla szóló iratokat, de nem járt sikerrel. Vida Ildikó csak annyit tudott meg, hogy kitiltása összefüggésben lehet az úgynevezett Horváth-dossziéval. Horváth András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) korábbi munkatársa egy éve kezdett a nyilvánosság előtt emlegetni ezermilliárdos adócsalásokat.

A jogász egyébként később úgy nyilatkozott: fontolóra veszik, hogy Vida Ildikó amerikai vízumot kérjen, így ugyanis talán megtudhatják, hogy mivel vádolják az adóhatóság elnökét.

Tekintse meg a Futó Barnabással készült teljes beszélgetést!

Péntekre összehívja az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottságát a jobbikos Volner János az amerikai kitiltási ügy tisztázása érdekében. A politikus a parlamentben közölte: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke mellett az amerikai ügyvivőt, a kormány képviselőjét és Heim Pétert, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnökét is meghívják. Bővebben »»»

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!