2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Körhinta 19:10

Török Zsolt: Soros György Orbán Viktorékat is támogatta

2013. augusztus 18., vasárnap 13:22, frissítve: vasárnap 20:56

A rendszerváltozásig mutogat vissza az MSZP szóvivője. Török Zsolt ugyanis összefüggést lát Soros György mostani, a balliberális oldalhoz köthető civil szervezetek támogatása és a Fidesznek nyújtott, a kommunista rezsim 1990-es leváltásában vállalt szerepe között.

A szocialista politikus szerint a magyar származású üzletember magánügye, hogy kinek mennyi pénzt ad. A héten a Heti Válasz derítette ki, hogy a dollármilliárdos spekuláns nem sajnálja vagyonát a hazai civil ellenzék megerősítésére. A Társaság a Szabadságjogokért, a Krétakör Alapítvány és az Átlátszó.hu is szerepel azoknak a szervezeteknek a listáján, amelyek tavaly összesen ötszázmillió forint támogatásban részesültek Soros Györgytől.


„Orbán Viktoréknak is a rendszerváltás hajnalán biztosított ösztöndíjat, ha jól tudom, erről Orbán Viktorék biztos bővebben tudnak nyilatkozni, hogy milyen módon avatkozott be akkor a magyar belpolitikába és milyen módon támogatta Orbán Viktort vagy éppen a Fidesz vezető politikusait. Szerintem ha most támogat civil szervezeteket, magánszemélyeket, akkor ez azoknak a szervezeteknek, magánszemélyeknek, másrészt pedig Soros Györgynek a dolga, erről ők tudnak bővebben nyilatkozni” – mondta Török Zsolt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!