2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Török Zsolt: Az Együtt–PM egy követelőző lufipárt

2013. augusztus 25., vasárnap 08:10, frissítve: vasárnap 16:08

Követelőző lufipártként emlegeti az MSZP szóvivője Bajnai Gordon mozgalmát az egyik közösségi portálon, ahol éles vita alakult ki az MSZP és az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért (PM) szövetség hívei között.

Török Zsolt szerint Bajnaiék a szocialistákkal folytatott egyezkedés során több egyéni választókörzetre tartottak igényt, mint amennyi a politikai támogatottságuk alapján megillette volna őket. A szóvivő a közvélemény-kutató cégeket nem tartja megbízhatónak, mint írta, az emberek helyett nem dönthetnek olyan kft.-k, amelyek 2002-ben, a választás napján is Fidesz-győzelmet mértek.


A két baloldali párt között Bajnai Gordon javaslata miatt akadtak meg pénteken a választási együttműködésről szóló tárgyalások. A volt kormányfő kampánypárbajra hívta ki szocialista riválisát, Mesterházy Attilát. Kettejük közül az lenne Orbán Viktor kihívója, akinek a kampány után nagyobb lenne a népszerűsége az előre kiválasztott közvélemény-kutatóknál. Mesterházy Attila ellenjavaslattal élt, az MSZP elnöke valódi előválasztást tartana, amelyben a baloldal szimpatizánsai a közös miniszterelnök-jelölt mellett a 106 egyéni képviselőjelöltről is dönthetnének.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!