2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Tátrai: Mindenki azt állította, ez jogszerű

2013. január 10., csütörtök 11:36, frissítve: csütörtök 18:04

Tátrai Miklós elmondása szerint a jogi osztály tanácsait követte a sukorói telekcsere ügyében. Az MNV egykori vezérigazgatója a Szolnoki Törvényszéken azt állította: a vagyonkezelőnél senki nem jelezte, hogy jogszerűtlen lehet a telekcsere.

Mint azt Tátrai Miklós a csütörtöki napon elmondta, mivel ő vezérigazgató volt, így mindenben a jogi apparátus tanácsait követte döntéshozatalkor. Azt is közölte, hogy a sukorói telekcsere ügyében döntéskényszer volt, valahogyan határozniuk kellett.

– Ami alapján pedig én az igen szavazatomat a vagyontanácsban leadtam, ami alapján úgy gondoltam, hogy lehet támogatni ezt az előterjesztést, az az, hogy mindenki azt állította, ez jogszerű – fogalmazott Tátrai. Ez alapján döntöttünk, az összes többi az e tekintetben mellékes, mert hiába lett volna ez bárkinek jó ezért vagy azért, ha bárki azt mondja, hogy ez nem jogszerű, akár csak egy ilyen vélemény a vagyontanácson vagy a vezetői értekezleten elhangzik, akkor senki nem támogatta volna ezt az előterjesztést – mondta a volt vezérigazgató, hozzáfűzve: függetlenül attól, hogy az egyébként a magyar államnak vagy Joav Blumnak mennyire jó. A jogszerűség volt az egyetlen szempont – közölte Tátrai.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!