2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Szalai várhatóan kezd a Real ellen

2014. március 18., kedd 12:55, frissítve: szerda 15:34

A Chelsea és a Galatasaray, valamint a Real Madrid és a Schalke párharcával folytatódik ma este a labdarúgó-Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. Az izgalmasabbnak ígérkező meccset Londonban játsszák, a spanyol csapat már Németországban eldöntötte a továbbjutás kérdését, Szalai Ádám viszont várhatóan kezd majd a Santiago Bernabeu stadionban.

1-1-es döntetlenről folytatódik a Chelsea és a Galatasaray BL-nyolcaddöntős párharca, vagy ahogy a sajtó felvezeti José Mourinho és Didier Drogba csatája. Az elefántcsontparti csatár nem volt lámpalázas, hogy ellenfélként kell visszatérnie egykori sikerei helyszínére.

A Chelsea és a Galatasaray is gólképtelen volt a hétvégén, ha ma sem talál be a kapuba a két csapat, az az angolok továbbjutását jelentené.

Várhatóan két őrlángon égő csapat csap majd össze a Bernabeu stadionban, miután a Real 6-1-re nyert az első meccsen a Schalke otthonában. A spanyolok már a hétvégi El Clássicóra készülnek a Barca ellen, a németek pedig szeretnék sérülés nélkül megúszni a spanyol kirándulást. A Schalke nem fél egy újabb nagy pofontól, még akkor sem, ha a hírek szerint Keller mester pihenteti Huntelaart, kinek helyén Szalai Ádám kezdhet. „Nem szerencsés félelemről beszélni a labdarúgásban. Fiatal csapatom tanuló fázisban van. Tanulunk és fejlődünk. Próbáljuk majd a legtöbbet kihozni ebből a meccsből, meglátjuk mire lesz ez elég” – mondta Jens Keller, a Schalke vezetőedzője.


Mindkét mérkőzés 20.45-kor kezdődik.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!