2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Simon-ügy: bűnszervezet miatt tett feljelentést a Jobbik

2014. február 22., szombat 17:21, frissítve: hétfő 09:25

A Jobbik nem tartja elegendőnek, hogy az MSZP volt elnökhelyettese, Simon Gábor ellen csupán adócsalás és okirat-hamisítás miatt folyik eljárás, ezért feljelentést tettek bűnszervezetben való részvétel miatt.

Dúró Dóra, a radikális párt szóvivője szerint az ügyészség feladata az is, hogy a Simon-ügyben az MSZP érintettségét feltárja. A Jobbik továbbra is eltörölné a képviselők mentelmi jogát, és a szóvivő bemutatta azt a pótlapot is, amit a képviselői vagyonnyilatkozatokhoz csatolna a párt, amelyben mindenki bevallhatná, ha eltitkolt jövedelme van.

„A szocialisták részéről az lenne a minimum, azt hiszem, hogy teljességgel melléállnak a felderítésnek, és a saját eszközeikkel is segítik azt, hogy az egyéb MSZP-s szálakat is felderítsék ebben az ügyben, illetve azt, hogy Simon Gábor hogy lehetett éveken keresztül az MSZP elnökhelyettese, miközben ilyen eltitkolt vagyona van. Őszinteséget várnánk el az MSZP-től, hogy elmondják, hogy kik tudtak még Simon Gábornak erről a vagyonáról” – fogalmazott Dúró Dóra Jobbik-szóvivő.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!