2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A szabadság bolond körei 03:00

Rosbergé az első rajtkocka a Hungaroringen

2014. július 26., szombat 16:05, frissítve: vasárnap 13:43

A világbajnokságot vezető Nico Rosberg nyerte a 29. Formula 1 Magyar Nagydíj időmérő edzését a Hungaroringen.

A mogyoródi tréningen a Mercedes német pilótája mögött Sebastian Vettel a Red Bull-lal végzett a második, Valtteri Bottas a Williamsszel a harmadik helyen. Az edzésen már az első szakaszban kiesett Lewis Hamilton, akinek leégett a Mercedese. A kvalifikáció harmadik szakaszát piros zászlóval félbeszakították egy időre, mert az esőben több autó kicsúszott. A futam vasárnap 14 órakor rajtol.

Több száz rendőr biztosítja Mogyoródon a Formula 1 Magyar Nagydíj helyszínét. Eddig csak néhány prostituált és tolvaj ellen kellett intézkedniük, valamint közlekedési bírságokat szabtak ki. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arra kéri a látogatókat, hogy figyeljenek az ideiglenesen kihelyezett közlekedési táblákra, és értékeket ne hagyjanak látható helyen a gépjárműben.

„Közlekedési feljelentést már több mint tíz esetben kellett tenni, és húsz feljelentést tettek egyéb szabálysértések miatt is a kollégáim. Tiltott kéjelgés miatt az éjszaka három hölgyet állítottak elő, őket szabálysértési őrizetbe vették, és a bíróság majd eljár ellenük. Bűncselekmény elkövetésén is tetten értek négy személyt, de ezen túlmenően nagyobb atrocitás, kiemelt bűncselekmény, illetve szabálysértés nem történt” – közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!