2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Rogán: Nem hajol meg szolgai módon ez a kormány

2013. szeptember 28., szombat 12:31, frissítve: szombat 15:38

2010-ben Magyarország a saját kezébe vette a sorsát, majd idén nyáron visszafizette az IMF-hitelt, így ma újra független – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Az unió és a valutaalap bürokratái már nem szólhatnak bele a magyar családok mindennapjaiba – mondta Rogán Antal a Fidesz kongresszusán az országgyűlési képviselőcsoport beszámolóját ismertetve. A frakcióvezető hangsúlyozta: ma Magyarországnak olyan kormánya van, amely kiszélesítette a közteherviselést, bevonva a multinacionális cégeket és a bankokat, és nem hajol meg szolgai módon, mint a Bajnai-kabinet.

„A baloldali ellenzék vezetői sajnos az elmúlt napokban ismét a multik és a bankok oldalára álltak egészen nyíltan. Ne felejtsük el, alig van néhány napja annak, hogy Bajnai és Mesterházy évi 532 milliárdos, négy évre több mint 2000 milliárdos lakossági megszorításokat jelentettek be a baloldal közös programjaként, mert minden évben 532 milliárd forintot adnának vissza a bankoknak és a multiknak. Tartunk tőle, hogy ezt a pénzt vennék el magyar családoktól” – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.

Köszönetnyilvánítással indult a kongresszus

A tisztújításon Tarlós István először is köszönetet mondott az árvízi munkálatokban való segítségnyújtásért. Éppen az árvíz miatt halasztották szeptemberre ezt a nagygyűlést.

Elfogadták, hogy megvédik Magyarországot

A Fidesz kongresszusa nagy többséggel politikai nyilatkozatot fogadott el. A dokumentum rögzíti, hogy megvédik Magyarország gazdasági függetlenségét, a magyar családok biztonságát, és nem engednek semmilyen külső vagy belső nyomásnak.

Az egész napos rendezvényen felszólal Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök is, akinek beszédét a Hír Televízió élőben közvetíti, várhatóan 15 óra 30 perctől.


Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!