2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Pősze Lajos megvizsgálná Kovács Béla vagyonosodását

2014. május 22., csütörtök 12:00, frissítve: csütörtök 15:31

Megvizsgálná Kovács Béla vagyonosodását a Jobbik volt országgyűlési képviselője, akit 2010 decemberében zárt ki frakciójából a radikális párt. Pősze Lajos arra vár választ, hogy Magyarország vagy a Jobbik érdekeit sértő módon gazdagodott-e meg az európai parlamenti képviselő.

Kovács Béla néhány éve még egy angyalföldi panellakásba volt bejelentve, tavaly viszont már egy pilisszentkereszti luxuskastély volt orosz felesége tulajdonában. Az asszony ősszel arra kérte a helyi önkormányzatot, hogy közös erővel építsék ki a közvilágítást a Kovács-rezidencia környékén. A tóval és egyéb úri kiegészítőkkel körülvett villa értéke a Heti Válasz ingatlanpiaci szakértői szerint bőven meghaladja a 100 millió forintot. A lap emlékeztet arra, hogy a Jobbikban üzletemberként kezelt Kovács Bélának a moszkvai és a magyarországi érdekeltségei elhanyagolhatónak tűntek. Oroszországban az egyik cége alsónemű-kereskedéssel foglalkozott, itthon pedig szatócsboltokban volt érdekelt.

„Ezt meg lehet vizsgálni, azt kívánom, hogy mindenki boldoguljon és minél jobban éljen, úgyhogy sok sikert és gyarapodást kívánunk minden magyar állampolgárnak. Meg kell vizsgálni, hogy emögött állhat-e olyan dolog, ami veszélyes lehet Magyarországra nézve, vagy akár a Jobbikra mint parlamenti pártra nézve” – mondta Pősze Lajos.


A kémügybe keveredett Kovács Bélát a szegedi klinikán ápolják. A Jobbik EP-képviselője anginás rohammal került a kórházba. Kovács Béla a Jobbikhoz közeli Alfahír.hu hírportálnak adott interjújában azt mondta, megviseli az ellene zajló rágalomhadjárat. Szerinte a Magyar Nemzet cikke hiteltelen, a százmilliósnak nevezett ingatlana pedig a megnevezett árnak a töredékét sem éri el. Kovács Béla hozzátette, minden egyes esetben jogi lépéseket fog tenni.

Mint arról beszámoltunk: egy jelenleg is aktív, korábban a KGB-nek dolgozó ügynökkel osztott meg rendszeresen információkat Kovács Béla. Bővebben>>>

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!