2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Pistorius egyre közelebb az életfogytiglanhoz

2013. február 19., kedd 07:04, frissítve: kedd 14:13

Féltékenységből gyilkolhatott Oscar Pistorius. Dél-afrikai sajtóértesülések szerint barátnője SMS-t kapott korábbi barátjától, ami felháborította a paralimpiai bajnokot. A sportoló bírósági meghallgatása ma kezdődik.

Őrizetben várja a bírósági meghallgatást Oscar Pistorius. Az ügyészség kedden ismerteti a bizonyítékokat, amelyek alapján barátnője szándékos megölésével vádolja a paralimpiai bajnokot. Jogászok szerint a sportolónak nincs sok esélye arra, hogy szabadlábon védekezhessen óvadék ellenében. Családja attól tart, hogy megpróbál öngyilkosságot elkövetni.

– Aggodalmak merültek fel a pszichikai állapotával kapcsolatban, hogy esetleg véget vethet az életének. Ezt biztosan figyelembe veszi majd a bíróság – mondta Eddie Classen ügyvéd.

A múlt csütörtökön elkövetett gyilkosságról továbbra is sok a találgatás. A legutóbbi sajtóértesülések szerint az indíték féltékenység lehetett, a modell barátnője SMS-t kapott korábbi barátjától, emiatt törhetett ki a veszekedés közte és Pistorius között. Ha a bíróság bűnösnek találja a futót, életfogytiglani börtönre is ítélheti.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!