2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Páva Zsoltot nagyon megviselték az események

2013. április 8., hétfő 10:53, frissítve: hétfő 20:20

Hajtóvadászatot indítottak a pécsi polgármester, Páva Zsolt lányának támadója ellen, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság részleteket továbbra sem mond.

Páva Zsolt hétfőn egy eseményen beszédet tartott, amelyben nem beszélt a lányával történtekről. A polgármestert láthatóan megviselték a pénteki események. Két nap alatt 4-5 kilogrammot is fogyott – fogalmazott a Hír Televízió helyszíni tudósítója.

Továbbra is keresik Nyerges Zoltánt. Vasárnap délelőtt annyit közöltek, hogy minden bejelentést haladéktalanul ellenőriznek, a férfit pedig jelentős erőkkel üldözik. Az elkövetőt többen is látni vélték – a lakosság szinte minden kapucnis férfi láttán jelentést tesz a rendőrségen, amit a szerv munkatársai ki is vizsgálnak –, azonban egyelőre nem fogták el a tettest.

Vasárnap reggel körülvettek egy házat a baranyai megyeszékhely egyik kertvárosában. Néhány órával később a rendőrök a Terrorelhárítási Központ kommandósaival tértek vissza, az ingatlanból két nőt és két férfit vezettek el. Úgy tudni, Nyerges Zoltán hollétéről kérdezték őket. A 23 éves elkövető péntek hajnalban támadta meg Páva Zsolt húszéves, egyetemista lányát. Áldozatát súlyosan bántalmazta, de megerőszakolni nem tudta. A gyanúsított tavaly szabadult a börtönből, nemi erőszakért ült öt évet.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!